Harley-Davidson Certified™ Approved Used Bikes
Ride With Confidence
QR Code
TOURING FLTRXS ROAD GLIDE SPECIAL
  • Bouwjaar
    Nieuw (2023)
  • Carrosserie
    Tour
  • Referentienummer
    PS650048
€ 32.145,-

Specificaties

  • Kleur
    Industrial Yellow / Vivid Black w/Black Finish
  • BTW verrekenbaar
    Ja
    De getoonde prijs is inclusief BTW. Bent u ondernemer? Dan kunt u deze BTW (ca. € 5.580,-) als voorbelasting aftrekken, voor zover u het voertuig gebruikt voor belaste omzet.
Meer specificaties

Dealerinformatie

Harley-Davidson Fraussen

Bosdel 49
3600 Genk

Opmerkingen

2023 Road Glide Special

Belangrijkste features

RESPONSIEVE VERING
Hoogwaardige voor-en achtervering met eenvoudig verstelbare achterschokdempers voor een gecontroleerde en comfortabele rijervaring.

SHARKNOSE-KUIP
De op het frame gemonteerde Sharknose-kuip is voorzien van drievoudige ventilatieschachten om turbulenties rond je helm te verminderen, voor meer comfort op de snelweg.

BOOM!™ BOX GTS INFOTAINMENTSYSTEEM
Een geëvolueerde interface biedt een moderne look en up-to-date gevoel en functionaliteit, met uitzonderlijke duurzaamheid en features, speciaal ontwikkeld voor motorrijden. Ieder element is geoptimaliseerd voor maximale interactie met de motor en verbondenheid met de wereld.

Sinds ''1959'' is ons bedrijf actief in de motorfietswereld, maak kennis met ons team en ervaar dat jou Hobby onze Passie is.

HD-Financiering zonder voorschot mogelijk, HD-Verzekering vanaf 189 €, HDF FORMULE + = Rijden zonder zorgen = 60 Maanden Garantie.

Overname alle merken motoren en auto's.